Transport

In- en uitladen wordt een eitje met transportproducten van De Greef Ochten. Of uw klanten nu op zoek zijn naar ramenwagens, steekwagens, transportwagens, voerwagens of andere wagens. De Greef Ochten is dé groothandel in transportproducten. In ons assortiment vindt u een geschikt product voor elke situatie. Lees verder

Transportproducten kopen

Voor het vervoeren van zware producten is het belangrijk dat het veilig en zonder schade gebeurt. Bij De Greef Ochten vindt u daarom een assortiment aan kwalitatieve transportproducten, ramenwagens en steekwagens. Gaan er elementen kapot? Geen probleem, we bieden ook vervangende onderdelen aan. Zo bent u verzekerd van een duurzaam assortiment.

 

Steekwagens, gereedschap kruiwagens en voerwagens

Voor werk in de logistieke sector is een steekwagen ideaal om altijd bij de hand te hebben. Hiermee kunnen meerdere kleinere pakketten probleemloos in een keer vervoerd worden. Voor een grote hoeveelheid gereedschap is een gereedschap kruiwagen een mooie keuze. Hierin kan eenvoudig gereedschap opgeborgen en vervoerd worden. Voor werk met dieren is een voerwagen handig. Deze kunnen ook met deksel en tussenschot worden uitgebreid.

 

Transportproducten koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u transportproducten koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan transport producten
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport