Gaas & afrastering

Voor het houden van dieren is een goede afrastering belangrijk. De Greef Ochten is dé groothandel in gaas en afrastering. Wij hebben alles waarmee uw klanten een stevige en betrouwbare afrastering kunnen plaatsen. Verschillende soorten gaas, de nodige gereedschappen en alle andere benodigdheden om een kwalitatieve afrastering te maken. Lees verder

  • Schapengaas Crapal met 2 tot 4x langere levensduur
  • Tuingaas ArcelorMittal 0% PVC en 15 jaar garantie op kleur en hechting
  • Europese productie

Gaas voor een afrastering kopen

Een goede afrastering begint bij het juiste gaas. Bij De Greef Ochten vindt u een breed assortiment, waarmee afrasteringen gemaakt kunnen worden voor veel verschillende situaties. Naast gaas vindt u ook gereedschappen en andere toebehoren waarmee een mooie afrastering gemaakt kan worden. Van spandraad en puntdraad tot Gripples en draadkrammen.


Gaas voor het afrasteren van tuinen en dierenverblijven

Voor het afrasteren van een dierenverblijf is bijvoorbeeld schapengaas, volièregaas of parkietengaas een mooie keuze. Voor het weren van dieren is bijvoorbeeld een dassenraster een optie. Voor het afrasteren van een tuin is de stevigheid van het gaas, maar ook het uiterlijk belangrijk. Harmonicagaas is dan een mooie keuze.


Gaas en afrastering koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u gaas en afrastering koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan gaas en afrastering
  • Verdeler voor het merk ArcelorMittal voor Nederland, België en Luxemburg
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport