Werkschoenen, laarzen & klompen

Tijdens het werk krijgen voeten veel te verduren. Goede werkschoenen zijn daarom belangrijk voor veiligheid en comfort. De Greef Ochten is dé groothandel in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Wij hebben alles voor een compleet assortiment werkschoenen met alle veiligheidsnormeringen en in diverse varianten. Een ruime keuze voor uw klant dus! Lees verder

Brede werkschoen
Baak Harris XW S3 zwart (39 t/m 50)
Brede werkschoen
Baak Harrison XW S3 zwart (39 t/m 50)
  • Exclusief verdeler voor Baak, Euro-Dan, Troentorp en Track S
  • Baak met het GO & RELAX systeem (patent)
  • Ruim assortiment werkschoenen, laarzen en klompen

Dé groothandel in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen

Bij De Greef Ochten is er een groot aanbod aan werkschoenen voor heren en dames. U vindt bij ons werkschoenen met diverse veiligheidsnormeringen; van S1 tot en met S3. Hierdoor zijn onze werkschoenen geschikt voor vele verschillende werkvelden.


Naast werkschoenen ook werklaarzen, klompen en sneakers

Naast de bekende werkschoenen hebben we ook werklaarzen in ons assortiment. Ideaal als uw klanten veel op het land of met vocht werken. Voor werkzaamheden waar er veel van buiten naar binnen wordt gelopen is het gemak van een veiligheidsklomp niet te evenaren. De veiligheidssneaker is dan weer ideaal voor mensen die veel meters maken tijdens het werk.


Werkschoenen koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u werkschoenen koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Ruim aanbod aan werkschoenen, laarzen en klompen
  • Verdeler van merken als Euro-Dan, Baak en TrackS voor Nederland
  • Levering door grotendeels eigen transport