Steigers

Voor gevelprojecten is het belangrijk dat er veilige steigers worden geplaatst. De Greef Ochten is dé groothandel in steigers en steigeronderdelen. Bij ons vindt u alles waarmee uw klanten een stevige steigerconstructie op kunnen zetten. Van complete steigers en vouwsteigers, tot losse onderdelen voor het opbouwen van steigers in diverse formaten. Lees verder

Steiger kopen

Met ons eigen merk MAXALL leveren wij complete steigers en steigeronderdelen. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes en in diverse hoogtes. Veel van onze steigers hebben een voorloopleuning. Wij bieden tweezijdige voorloopleuningen en vario voorloopleuningen aan.


Rolsteigers, vouwsteigers en steigeronderdelen

Bij De Greef Ochten vindt u complete steigers en ook steigeronderdelen. Zo kunnen steigers samengesteld worden zodat ze perfect passen bij specifieke klussen. Worden steigers veel verplaatst of worden ze vaak meegenomen? Dan is een vouwsteiger een goede keuze. Deze steigers zijn eenvoudig in te klappen en dus makkelijk weer mee te nemen.


Steigers koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u steigers koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan steigers
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport