Ladders & trappen

Voor timmermannen, glazenwasser, fruittelers en nog vele andere beroepen is een kwalitatieve ladder essentieel. De Greef Ochten is dé groothandel in ladders en trappen. Wij hebben alles voor een compleet assortiment tot uw beschikking. Onze diverse klimmaterialen en toebehoren zorgen ervoor dat u voor elke klus op hoogte een passend product kunt aanbieden. Lees verder

Ladder kopen

Op zoek naar ladders? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor gevelwerkers, timmermannen, fruittelers, glazenwassers en nog veel meer beroepen vindt u de geschikte ladder in ons assortiment. Ook vindt u bij ons diverse accessoires voor onze ladders, zoals een afhouder en een stabiliteitsbalk.

Maxall 3-delige ladder


Telescoopladder kopen

Telescoopladders zijn ideaal in kleine ruimtes en als de opslag beperkt is. Doordat ze eenvoudig op de gewenste lengte en opstelling in te stellen zijn kunnen ze voor veel verschillende toepassingen gebruiken. In ons assortiment vindt u diverse telescoopladders, geschikt voor veel verschillende toepassingen.


Trap kopen

Soms is een ladder te hoog en onhandig en is een degelijk trapje al voldoende. Om uw assortiment aan klimmaterialen compleet te maken hebben wij daarom de trap voor u; of het nu om een huishoudtrap of een stevige industriële trap gaat. Als groothandel in trappen en ladders bieden wij een compleet en kwalitatief assortiment.


Ladders en trappen koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist en in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u ladders en trappen koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan ladders en trappen
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport