Kruiwagens

Topkwaliteit kruiwagens in uw assortiment opnemen? De Greef Ochten is dé producent en groothandel van kruiwagens in Nederland. Met ons eigen merk HUMMER bieden wij een breed assortiment kruiwagens aan. Zo kunt u uw klanten hoogwaardige kruiwagens aanbieden tegen een scherpe prijs. Op zoek naar een goede inkoopprijs en snelle levering? Vraag een account aan en ontdek de voordelen die wij u kunnen bieden. Lees verder

Kruiwagen kopen

Op zoek naar mooie kruiwagens voor uw assortiment? Dan gaat u zeker slagen bij De Greef Ochten. U vindt bij ons het merk HUMMER, wat wij zelf produceren, maar ook andere merken vindt u in ons assortiment. Onze kruiwagens zijn beschikbaar in verschillende kleuren, diverse maten en eventueel met softwiel. Ook kunt u kiezen uit onder andere een gecoat frame of een verzinkt frame.


Bouwkruiwagen of tuinkruiwagen?

Welke kruiwagens hebben uw klanten nodig? De meest populaire kruiwagens zijn tuinkruiwagens en bouwkruiwagens. Een tuinkruiwagen is ideaal voor de tuinierder en wordt veel gebruikt voor het vervoeren van zand, grind en andere goederen voor de tuin. Voor zwaardere klussen is een bouwkruiwagen handig. Deze kruiwagens kunnen meer gewicht tillen en zijn robuuster. Speciaal voor de stratenmakers bieden we steenkruiwagens voorzien van een vlakke bodem.


Kruiwagens koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u kruiwagens koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan kruiwagens
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport