Gereedschappen

Gereedschap voor stratenmakers, veehouderij of het plaatsen van palen vindt u in het assortiment van De Greef Ochten. Als groothandel in gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw klanten het juiste gereedschap vinden in uw assortiment. Lees verder

Gereedschap kopen voor de bouw en agrarische sector

De Greef Ochten heeft een assortiment gereedschap wat ideaal is voor gebruik op het land of in de bouw. Ideaal voor het plaatsen van palen, het leggen van straten of werk in de tuin; in ons assortiment vinden uw klanten het passende gereedschap. Als groothandel voor de landbouw bieden wij naast gereedschappen ook talloze andere materialen voor telers, boeren en andere agrarische bedrijven.

 

Grondboren, bladharken en stootijzers

Bij het in de grond slaan van palen kan een grondboor niet ontbreken. In ons assortiment vindt u zowel grondboren als palenboren. Is de herfst aangebroken? Dan zijn onze bladharken ideaal. Ze zijn beschikbaar zowel met als zonder steel. Voor het leggen van straatjes bieden we diverse stootijzers aan. Hiermee kunnen stenen aangeduwd worden en ze kunnen ook als hefboom gebruikt worden.

 

Gereedschappen koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u gereedschappen koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan gereedschappen
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport