Werkkleding

Veilig en comfortabel aan het werk gaan begint bij goede werkkleding en dat vindt u bij De Greef Ochten. Voor uw assortiment leveren we als groothandel regenkleding, overalls, werkhandschoenen, werksokken en nog veel meer. Alle werkkleding waarmee men het hele jaar door aan de slag kan. Lees verder

Werkkleding kopen

Werkkleding kopen doet u bij De Greef Ochten. Of u nu regenkleding, overalls of andere werkkleding in uw assortiment wilt hebben. De Greef Ochten kan het leveren. Wij hebben werkkleding voor zowel mannen als vrouwen en in diverse maten.

 

Werkhandschoenen en werksokken kopen

De juiste bescherming is voor veel werkzaamheden noodzakelijk. In de tuinbouw, bouw en in de montage is geschikte werkkleding dus erg belangrijk. Ook werksokken zijn belangrijk. Voor een comfortabele werkdag zijn goed ademende en ondersteunende werksokken nodig.

 

Werkkleding koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u werkkleding koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan werkkleding
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport