PetSafe & dierenverjagers

Op zoek naar PetSafe hondentraining en omheiningssystemen voor huisdieren? Dan bent u bij De Greef Ochten op het juiste adres. Als groothandel hebben wij dé hondentraining en omheiningssystemen voor uw assortiment. Naast hondentraining en omheiningssystemen vindt u ook diverse andere PetSafe producten voor huisdieren. Van kattenluiken tot drinksystemen, van speelgoed tot voersystemen. Ook voor WEITECH ultrasone dierenverjagers kunt u bij ons terecht. Lees verder

 

Omheiningen voor huisdieren kopen

Een omheining is essentieel voor het vrij laten lopen van honden en katten. Elektrische omheiningen zijn daarin een mooie keuze. U vindt ze in ons assortiment.

 

Kattenluiken en hondenluiken kopen

Als de tuin veilig is voor een huisdier, dan is het natuurlijk ook fijn als ze vrij uw woning in- en uit kunnen lopen. Met onze honden- en kattenluik is dat geen probleem. Eenvoudig in een deur of ander hout te monteren.

 

Dierenverjagers kopen

Ondervindt u hinder van schadelijke dieren, zoals muggen, vliegen, kruipende insecten, ratten, muizen, knaagdieren en dergelijke? Dierenverjagers van WEITECH verjagen met ultrasone trillingen ongewenste dieren en insecten, zonder ze te verwonden of te doden. Alle elektronische producten van Weitech zijn in overeenstemming met de Europese normen, waaronder de milieunorm BGS.

 

Omheiningen en hondentraining producten koopt u bij De Greef Ochten

De Greef Ochten is al sinds 1948 specialist in kruiwagens en klimmaterialen. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met onder andere gaasproducten, omheiningen, werkschoenen, werkkleding, steigers en gereedschappen. Merken als HUMMER en MAXALL worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, u bent ook verzekerd van de beste prijs. Het grootste deel van de bestellingen leveren we met eigen transport. Kleinere bestellingen kunnen we spoedig met pakketdiensten op uw adres krijgen.

Waarom u hondentraining en omheiningsproducten koopt bij De Greef Ochten

  • Ruim 70 jaar ervaring in verkoop en productie
  • Breed assortiment aan hondentraining en omheiningsproducten
  • Producent van merken als HUMMER en MAXALL
  • Levering door grotendeels eigen transport